Lägenhetsupdate & gammal Photo Shoot

Jaha, nähe, jaha.
 
Ringde på lägenheten i morse. Fick svar att lägenheten verkligen är ledig och att en kollega skulle ringa senare. Fick mail från ägaren av lägenheten senare som verkade vara positiv. Visade sig sen att det var ägaren av en annan lägenhet och att han ville sälja... Det var inte ens i Palma. Dessutom fick vi svar från mäklaren sen som berättade att lägenheten är reserverad fram till måndag. Vafan. 
 
Om vi missar den igen så kommer jag gråta på riktigt. Den är så perfekt att jobba från. Där är verkligen ett rum som vi kan göra till ett så perfekt kontor. Just nu har det varit så mycket möbler överallt som vi inte kunnat göra av någonstans så vi har jobbat från soffan och köksbordet. Hade varit så grymt skönt att ha ett riktigt kontor och hålla jobbet där. När man är där jobbar man liksom, och i övriga lägenheten kopplar man bort det. Fast det är klart, inte helt fel att sitta och jobba på terrassen en ljummen kväll. Åh. 
 
Det regnar fortfarande i Zürich. Har knappt varit utanför dörren idag heller och när jag väl var det höll jag på att frysa ihjäl. Fatta vad dåligt väder...
 
Nu blir det snart käk. Hörde något om bratwurst och rösti. 
 
Och jag kommer sitta som på nålar hela helgen, tills mäklaren ringer på måndag. Det ser ju inte så ljust ut. Men hoppet finns kvar.

Återigen bilder som inte har någonting med saken att göra men hittade dessa när jag satt och kollade igenom lite mappar. En photo shoot i våras i El Toro med min Canon EOS 400D. Sommarens mission: skaffa ny kamera?