Soller i helgen

Älskar morgonen mjuka ljus. Vill bara ut och fota.
 
För några veckor (månader?) sen anmälde jag mig till ett vandringskonvent i Sóller. Journalisten & grymma entreprenören Lina Skandevall kommer till ön för att skriva om vandring och sa att jag kunde hänga med på den här grejen i Sóller. 
 
Dock är det väldigt förvirrande info kring det här, om boende och vad som ingår och så vidare, så jag fick lite stress och ville bara avboka hela grejen. Men så kollade jag och Andreas upp om Hostal Nadal hade lediga rum, vandrarhemmet som våra vandrare i våras bodde på två nätter. Insåg att det kan bli en riktigt bra helg för mig. Dels får jag förmodligen lära mig mycket om vandring i Sóller och kan knyta bra kontakter. Dessutom skriver jag om Sóller i romanen jag skriver på (har väl berättat om detta?). Jag och Andreas har sagt att vi ska åka till Sóller någon helg för att researcha byn och det är ju perfekt att slå en jäkla massa flugor i samma smäll här. 
 
Vandrarhemmet är dessutom ganska billigt så det kan det ju vara värt. Såg sen att alla aktiviteter är i Port de Soller, inte i Soller. Man blir ju trött alltså. Jaja. Får tvinga Andreas att köra. Eller ta det lilla orangea tåget ner. 

Några bilder från Sóller när vi vandrade i våras och när jag och Andreas varit där på utflykt.