Servicebil & vänner

Buenos dias från ett Mallorca täckt av vita moln. Igår var det dock svettigt bakom ratten där jag satt och körde servicebil i ett antal timmar. Aldrig velat ha en cab mer än då, hehe.
 
Andreas guidade en cykelgrupp från Bunyola till Sóller och jag körde servicebil. Det var inte så dödstråkigt som jag förutspått. Vädret var riktigt nice och jag försökte njuta så mycket av utsikten som jag bara kunde, där bakom ratten. 
 
När jag var klar och väntade på Andreas som tog en extrarunda med de som ville satte jag mig på torget vid den vackra kyrkan i Sóller och tog ett glas cava. Det var jag värd.
 
När vi kom hem gick vi ner till Quina Creu och mötte upp Olivia, Gustav & en ny helsingborgare på ön, Maria. Andreas gick hem efter ett tag men vi andra gick till Lambigú. Skrattade så jag fick ont i magen. Härligt gäng. 
 
Nu måste jag verkligen plugga. Deadline i spanskan imorgon och slutprov senast fredag. Skööönt när det är över. Sen ska jag fortsätta plugga på egen hand. 
 
Haha, ser sjukt mycket ut som en bild på mig när jag var typ 3 år. Samma pose, med händerna på knäna, fast mindre krylligt hår och inga glasögon.